Een bospad door een herfstachtige beukenbos

- Werkcode: 1 072 351

Gerard de Zwaan over Een bospad door een herfstachtige beukenbos

Deze foto heb ik gemaakt in de Leuvenumse bos tussen Harderwijk en Nunspeet op de Veluwe. Deze pad op de foto gaat deels langs de Leuvenumse beek en is als een laan aangelegd, door de jaren heen is naast deze pad een smalle wandelpad ontstaan waardoor deze brede pad weinig word gebruikt. Zoals je kan zien scheen de zon toen ik deze foto maakte, er zat zelfs ook de herfstkleuren aan de bomen. De bomen langs de pad zijn beukenbomen met her en der een berkenboom. Ik heb voor deze foto gekozen om het staand te maken om de hoogte van de bomen te benadrukken, je ziet hierdoor ook de herfstbladeren aan de bomen. Ik heb deze foto van statief gemaakt om bewegingsonscherpte te voorkomen.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 reportageflitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik vooral aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Een enkele keer portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrij werk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een bospad door een herfstachtige beukenbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een bospad door een herfstachtige beukenbos

Koop de foto Een bospad door een herfstachtige beukenbos van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 072 351
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden