Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Een close up van een tulp

- Werkcode: 367 562

Gerard de Zwaan over Een close up van een tulp

Ik heb deze foto van een tulp gemaakt in een tulpenveld in de gemeente Zeewolde. Zoals je kunt zien heb ik gekozen om een rode tulp te fotograferen. Als je op een van de bloemblaadjes kijkt lijkt het dat er water op licht, deze velden worden bij droog weer nog gesproeid. Ik heb er voor gekozen de foto van onder af te nemen. Om deze foto te kunnen maken heb ik een 85mm macrolens met een polarisatiefilter te gebruiken. Verder heb ik het uit de hand gemaakt, ik had wel gebruik gemaakt van een hoekzoeker omdat de camera laag bij de grond had.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een close up van een tulp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een close up van een tulp

Koop de foto Een close up van een tulp van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 367 562

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.