Een eenzame boom in de avondzon

van Tanja Udelhofen

Een eenzame boom in de avondzon van Tanja Udelhofen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705357
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Digitaal acrylschilderij van een vlak landschap met een eenzame boom. De ondergaande zon tovert dramatische kleuren aan de hemel en laat enkele grassprieten hier en daar een beetje glimmen.

Het schilderij heeft een duidelijke textuur van een met stuc grof bewerkt schilderspaneel.

Het schilderij past bij bijna alle interieur stijlen en is een echte blikvanger door de intensieve kleuren.

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoWelkom in mijn winkel! Laat me je helpen je huis te verfraaien of een kleurrijk cadeau te vinden voor een speciaal persoon! Digitale schilderijen van landschappen of bloemen, en minimalistische kunstwerken, die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn origineel, met de hand geschilderd en bedoeld om dromen te inspireren en dierbare herinneringen op te wekken.

Met een origineel kunstwerk geef je jezelf of anderen een cadeau van kunst aan de muur die jarenlang een huis kan opfleuren en een echte blikvanger is in elke kamer. Omdat ik digitaal schilder, is de kwaliteit van de print altijd zo goed als de drukker het kan maken. Er gaan geen kleuren of details verloren door het maken van een foto van een olieverf- of acrylschilderij en het omzetten van de foto in een afdrukbaar bestand.

Iets over mij: Zoals zoveel kunstenaars teken en schilder ik sinds mijn vroege jeugd. Ik zie mijn schilderijen als representatief met verschillende graden van abstractie. Ik schilder niet fotorealistisch en wil niet concurreren met fotografie. Voor mij is de weg van het eerste idee tot het voltooide schilderij zowel een geruststellende wandeling langs bekende paden als een spannende (en soms enge) verkenning van nieuw land. Bedankt dat je met me mee gaat op deze reis!

https://www.facebook.com/tmu.creative.works/
https://TMU-cw.redbubble.com (voor prints op kaartjes, mokken enz.)

Alle werken