Een groepje klaprozen in de zon

- Werkcode: 56 589

Susan Hol over Een groepje klaprozen in de zon

Op de voorgrond staat een groepje klaprozen te stralen in de zon. Door de mooie lichtval lijken de dunne haartjes op de stelen licht te geven. Het zonlicht maakt ook het aantrekkelijke knalrode van de klaprozen nóg roder. De klaprozen kijken uit op een koolzaadveld. De akker is bezaaid met het groene blad van dit gewas. Het duurt nog wel even voordat het gele koolzaad tevoorschijn komt. Diep in de achtergrond is de volgende akker. Deze is egaal groen, omdat daar het begin van wintertarwe is te zien: miljoenen kleine groene sprietjes die over een paar maanden wuivend graan worden. De grens tussen het koolzaadveld en de akker met wintertarwe ligt in de diepte. De klaprozen staan bovenop de heuvel, de akkers spreiden op de hellingen met in hun midden het dal.
Voor mij zijn klaprozen magneten. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik ze zie. De neiging om ze allemaal vast te leggen is enorm. Dat geeft niet, dat mag, als ik daarna maar zorgvuldig selecteer :-) En dat deed ik. Dit is de mooiste, stralendste, heerlijkste foto.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Een groepje klaprozen in de zon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een groepje klaprozen in de zon

Koop de foto Een groepje klaprozen in de zon van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56 589
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden