Een Werk aan de Muur shop

Een grote rots met op de achtergrond het Matterdal en de Matterhorn, in Wallis, Zwitserland

- Werkcode: 461 048

Arthur Puls Photography over Een grote rots met op de achtergrond het Matterdal en de Matterhorn, in Wallis, Zwitserland

Een mooi winters beeld uit de Alpen. En bovendien een foto die perspectief geeft. De rots lijkt vanaf dit perspectief groter dan de Matterhorn.
Arthur Puls Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arthur Puls Photography

Op pad gaan en foto’s klikken van wat ik tegenkom, is een van mijn passies. De uitdaging daarbij is om het meeste te halen uit het samenspel tussen weer, licht en landschap.

Enerzijds leg ik de grootsheid van het landschap vast op beeld. Anderzijds zoek ik ook altijd details die ik uitvergroot. Ik volg altijd het licht. Ik schiet in de omgeving van Utrecht; Amelisweerd, Krommerijnstreek, de Utrechtse Heuvelrug maar ook regelmatig elders in het (buiten-)land.

Boven aan mijn fotografie verlanglijstjes staan altijd ruige landschappen, zoals in de Alpen, Schotland, Scandinavië etc.

Alle werken van Arthur Puls Photography


Waarom je kiest voor Een grote rots met op de achtergrond het Matterdal en de Matterhorn, in Wallis, Zwitserland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een grote rots met op de achtergrond het Matterdal en de Matterhorn, in Wallis, Zwitserland

Koop de foto Een grote rots met op de achtergrond het Matterdal en de Matterhorn, in Wallis, Zwitserland van Arthur Puls Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461 048
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.