Een Werk aan de Muur shop

Een grove den bij mooi weer

- Werkcode: 1 035 964

Gerard de Zwaan over Een grove den bij mooi weer

Deze foto heb ik gemaakt op de Hulshorsterzand bij het dorpje Hulshorst in de gemeente Nunspeet op de Veluwe. Ik heb bij deze foto de stam van de grove den uitgelicht met 2 Nikon SB-700 reportageflitsers, ik heb de flitsers gebruik om anders de stam donker uitvalt. De reportageflitsers heb ik achter een boompje en een tak verstopt zodat ze niet op de foto kwamen, de aansturing van de flitsers verliep doormiddel van een triggerset. Ik vond de vorm van de stam mooi van vorm en er zat ook een gat tussen de takken waar door het maken van deze foto makkelijker werd. Ik moest wel als nog wel zoeken naar de juiste compositie om te zorgen dat deze foto mooi werd. Ik heb deze foto wel wat gekropt zodat er een stukje voorgrond weg valt. Deze grove den staat op een duin, waarschijnlijk word het zand van deze duin vastgehouden door de wortels van deze den.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een grove den bij mooi weer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een grove den bij mooi weer

Koop de foto Een grove den bij mooi weer van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 964
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.