Een Werk aan de Muur shop

Een heel groot houten, vrolijk Boeddha beeld

- Werkcode: 645 019

Dirk Verwoerd over Een heel groot houten, vrolijk Boeddha beeld

Goede morgen allemaal. Opdat het weer een mooie dag mag worden, zo lijkt deze Boeddha ons vanachter zijn atelier te willen zeggen. Een beeld om vrolijk van te worden.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Een heel groot houten, vrolijk Boeddha beeld als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een heel groot houten, vrolijk Boeddha beeld

Koop de foto Een heel groot houten, vrolijk Boeddha beeld van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 645 019
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
212 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.