Een Werk aan de Muur shop

Een heideveld met gras tussen de duinen

- Werkcode: 1 035 963

Gerard de Zwaan over Een heideveld met gras tussen de duinen

Deze foto heb ik gemaakt op de Hulshorsterzand bij het dorpje Hulshorst in de gemeente Nunspeet op de Veluwe. Ik stond op een gedeelte waar heide staat zoals je kunt zien, de heide was nog wel paars ook al is het niet meer mooi. Voor deze foto heb ik mijn camera op statief gezet en heb een polarisatiefilter als grijsverloopfilter gebruikt. De polarisatiefilter heb ik gebruikt om de kleuren beter uit te laten komen en de grijsverloopfilter heb ik gebruikt om de lucht donkerder te maken. De bomen die je ziet zijn berken en dennen. De heuvels die je op de foto ziet zijn duinen die door de wind zijn ontstaan.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een heideveld met gras tussen de duinen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een heideveld met gras tussen de duinen

Koop de foto Een heideveld met gras tussen de duinen van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 963
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.