Een kleurrijk Panorama van Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

Een kleurrijk Panorama van Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 631347

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 94 gratis verzending!

Omschrijving

Oeffff, je moet er vroeg het bed voor uit (4.45 uur), maar dan krijg je er ook wat voor terug!
Deze vroege zomerochtend in Breda is gedeeltelijk bewolkt. Met het idee van de eerste zonnestralen die de wolken zullen kleuren, ga ik richting mijn favoriete stekje in Breda: het Spanjaardsgat. Het wolkendek wordt snel dichter en nét voordat ik begin te wanhopen, ontstaan er prachtige kleuren in de lucht. Op het ruwe beeld is nog wat flets, maar thuis weet ik in nabewerking alle elementen eruit te halen.
Doordat de foto is samengesteld uit meerdere opnamen, ontstaat er een ragscherpe foto met veel details.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken