Een lange streep door een wolkig sterrenstelsel

- Werkcode: 1 027 335

Susan Hol over Een lange streep door een wolkig sterrenstelsel

Een lange witte streep beweegt zich dwars door grote wolken sterren. Kronkelige lijnen krullen zich om elkaar heen. Miljoenen stippen vormen samen verschillende kleurenvelden. Diep blauw. Paars rood. Met op de achtergrond het zwart van de nacht. Of het zwart van het heelal, zo ver weg dat je het niet kunt zien met het blote oog.
Hoe ik aan deze foto kom? Het zal je verbazen. De originele foto is een hele scherpe afbeelding van de parels die de dauw achterlaat op een lange, door een spin geweven draad. Op de achtergrond van die foto zie je vaag de contouren van onze notenboom. Een natuurfoto dus, van spinrag, van ochtenddauw en een boom.
Met allerlei digitale technieken heb ik dit kunstwerk kunnen maken. De oorspronkelijke natuurfoto op onze aardbol weerspiegelt nu het beeld ver boven ons. Ik vind dat mooi, de gedachte dat het een, de aarde, samenhangt met het ander, het universum.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Een lange streep door een wolkig sterrenstelsel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een lange streep door een wolkig sterrenstelsel

Koop dit digital art werk Een lange streep door een wolkig sterrenstelsel van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 335
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
77,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden