Een magische mystieke avond in de natuur

- Werkcode: 1 099 085

Mart Houtman over Een magische mystieke avond in de natuur

Wandelend over de Utrechtse Heuvelrug tegen de avond waarbij de weersvoorspellingen niet al te best waren liep ik ineens door een geweldig mooi en adembenemend landschap. Er kwamen steeds meer onheilspellende wolken en er trok ineens mist op wat het nog magischer maakte. De vogels werden stil en hoorde ik alleen nog maar gekraak van hout en vallende druppels om mij heen. Ik heb zelden zo'n mooie natuur om mij heen gevoeld. Vaak denk ik nog terug aan deze geweldige ervaring die mij één met de natuur om mij heen maakte!
Mart Houtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mart Houtman

Hallo, ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf en fotografeer het liefst de natuur en landschappen alsmede (oude) steden.

Alle werken van Mart Houtman


Waarom je kiest voor Een magische mystieke avond in de natuur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een magische mystieke avond in de natuur

Koop de foto Een magische mystieke avond in de natuur van Mart Houtman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 085
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden