Een moment in een verre bestemming!

van Jan Keteleer

Een moment in een verre bestemming! van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 517249
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Er is direct iets uitnodigends aan dit mooie kunstwerk dat een Black Headed Gull op spectaculaire wijze laat zien. Deze vogel van de zee heeft de mogelijkheid om u het gevoel te geven dat u een vakantie naar de oceaan hebt genomen. Deze scène van de zee kan een mooie aanvulling zijn op elke kamer in uw huis, of zelfs uw bedrijfsplaats.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken