Een Werk aan de Muur shop

Een pad door de natuur

- Werkcode: 1 040 606

Gerard de Zwaan over Een pad door de natuur

Ik heb deze foto gemaakt op de Hulshorsterzand bij Hulshorst in de gemeente Nunspeet op de Veluwe. Het pad dat je op de foto ziet gaat vanaf een uitzichtpunt over de duinen richting de Hulshorsterzand. Zoals je kunt zien is er in de loop van de jaren begroeiing op deze duin gekomen. De hek dat je ziet is om te ver komen dat je naast het pad komt en naar beneden gaat, om deze foto te maken hing ik een beetje over deze hek heen. Aan de lucht kun je een donkere wolk van een regenbui zien, met deze bui had ik geluk dat het langs me heen trok en ik in de zon stond. Het was ook herfstachtig weer toen ik op de Hulshorsterzand was. De bomen dat je op deze foto ziet zijn berk, eik en grove den. Rechts onder in de hoek van de foto zie je een paar paars bloeiende heidestruiken. Om deze foto heb ik de hek gebruikt als steunpunt om mijn camera stil te kunnen houden.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een pad door de natuur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een pad door de natuur

Koop de foto Een pad door de natuur van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 040 606
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.