Een pad door een beukenbos in zwart-wit

- Werkcode: 1 074 129

Gerard de Zwaan over Een pad door een beukenbos in zwart-wit

Deze foto heb ik gemaakt in de Leuvenumse bos tussen Harderwijk en Nunspeet op de Veluwe. Deze pad op de foto gaat deels langs de Leuvenumse beek en is als een laan aangelegd, door de jaren heen is naast deze pad een smalle wandelpad ontstaan waardoor deze brede pad weinig word gebruikt. Zoals je kan zien scheen de zon toen ik deze foto maakte. De bomen langs de pad zijn beukenbomen met her en der een berkenboom. Ik heb voor deze foto gekozen om het staand te maken om de hoogte van de bomen te benadrukken, verder heb ik voor deze foto gekozen om het in zwart-wit om te zetten. Ik heb deze foto van statief gemaakt om bewegingsonscherpte te voorkomen, ik had immers een 55-300MM telelens op mijn camera zitten. Zoals je aan het blad op de grond kunt zien was het al herfst toen ik deze foto maakte.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 reportageflitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik vooral aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Een enkele keer portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrij werk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een pad door een beukenbos in zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een pad door een beukenbos in zwart-wit

Koop de foto Een pad door een beukenbos in zwart-wit van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 074 129
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden