Een Werk aan de Muur shop

Een rode tulp tussen de roze tulpen

- Werkcode: 980871

Gerard de Zwaan over Een rode tulp tussen de roze tulpen

Ik heb deze foto gemaakt tijdens de Tulpenfestival in de Noordoostpolder. Toen ik langs deze tulpenveld reed viel me een paar rode tulpen op in deze roze tulpenveld, ik heb heb maar voor 1 rode tulp gekozen dat tussen de roze tulpen staat. Het is misschien een typisch Nederlands plaatje, het is wel mooi plaatje. Rechts in de achtergrond zie je een boerderij de naast de tulpenveld staat. Zoals je kunt zien was het mooi zonnig lente weer toen ik deze foto maakte, er was hier en daar een klein wolkje te zien.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een rode tulp tussen de roze tulpen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een rode tulp tussen de roze tulpen

Koop de foto Een rode tulp tussen de roze tulpen van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980871
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.