Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Een sieraad van het strand.

- Werkcode: 844512

Yvonne van Leeuwen over Een sieraad van het strand.

Vond je dit vroeger ook zo leuk een schelp met een oogje. Uitnodigend om aan een ketting te hangen. Een sieraard van het strand. Nu gefotografeerd tijdens de ondergaande zon. De zon stond al zo laag dat hij het zand liet glinsteren. Een en al pracht en praal aan het strand.
Yvonne van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvonne van Leeuwen

Ik vind de natuur prachtig en leg graag leuke, mooie en bijzondere momenten vast. Herinnering aan een mooi moment of emotie om dat later nogmaals te kunnen beleven. Een aantal foto's hangt al bij mij thuis aan de muur, en via deze website kunnen deze foto's ook bij jou aan de muur komen. Kent u een foto van mij, één die op mijn website of op mijn facebookpagina staat? Maar ziet u deze er nog niet bij staan? Neem contact met mij op en ik ga kijken of de mogelijkheid bestaat de foto erbij te plaatsen.

Alle werken van Yvonne van Leeuwen


Waarom je kiest voor Een sieraad van het strand. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een sieraad van het strand.

Koop de foto Een sieraad van het strand. van Yvonne van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 844512

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 60 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.