Een slak op een stokje

van Barbara Koppe

Een slak op een stokje van Barbara Koppe

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392214

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Ik was aan het wandelen in een Bos in Duitsland (Esslingen am Neckar ) en het regende een beetje. Dan komen natuurlijk ook slakken tevoorschijn. De slakken die ik zag waren echt heel groot. Misschien had ik in deze foto iets als vergelijking moeten toevoegen, maar geloof me maar, deze slak kon zo de palm van mijn hand vullen.

Ik vind het altijd zo mooi hoe slakken zich met een glibberige lijfje langs een takje omhoog weten te bewegen. Juist omdat hun bewegingen zo langzaam zijn kun je ze heel goed volgen. Dat maakt de slak ook een dankbaar fotografie onderwerp.

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Barbara Koppe profielfotoIk ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken