Een Werk aan de Muur shop

Een slak op een stokje

- Werkcode: 392 214

Barbara Koppe over Een slak op een stokje

Ik was aan het wandelen in een Bos in Duitsland (Esslingen am Neckar ) en het regende een beetje. Dan komen natuurlijk ook slakken tevoorschijn. De slakken die ik zag waren echt heel groot. Misschien had ik in deze foto iets als vergelijking moeten toevoegen, maar geloof me maar, deze slak kon zo de palm van mijn hand vullen.

Ik vind het altijd zo mooi hoe slakken zich met een glibberige lijfje langs een takje omhoog weten te bewegen. Juist omdat hun bewegingen zo langzaam zijn kun je ze heel goed volgen. Dat maakt de slak ook een dankbaar fotografie onderwerp.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Een slak op een stokje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een slak op een stokje

Koop de foto Een slak op een stokje van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 214
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.