Een verlaten urbex kasteel met een prachtige orangerie en zwembad van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437510
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Een verlaten urbex kasteel met een prachtige orangerie en zwembad. De verlaten urbex locatie Greenworld bevindt zich in een mooi gebied in België. Het is een verlaten kasteel met verschillende kamers en een aangebouwde boerderij. Aan de buitenkant van de urbex kasteel is een orangerie. Een orangerie of wintertuin is een gebouw waar in de winter kuipplanten bewaard worden. Maar bij Greenworld komen de planten van buiten doordat de natuur het gebouw overneemt. Verder is er binnen een zwembad te vinden.

Greenworld is bij andere urbexers ook bekend onder de naam The Green World.

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn profielfotoMijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkelking ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken