Een vleugje Sacre Coeur

- Werkcode: 224 141

JPWFoto over Een vleugje Sacre Coeur

Natuurlijk beklom ik ook de 222 trappen om de Sacre Coeur (officieel Sacre Coeur) in close-up te bewonderen. Maar eenmaal terug op de Boulevard de Rochechouart, is het uitzicht fantastisch tussen de verschillende gebouwen door. Een ontsnapping uit de drukte van Montmartre en genieten van de relatieve rust op een afstand.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Fotografie door Jean-Paul Wagemakers. Wat begin jaren '90 begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken vind je ondertussen terug op veel plekken. Websites, brochure en vooral op verschillende muren. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Een vleugje Sacre Coeur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een vleugje Sacre Coeur

Koop de foto Een vleugje Sacre Coeur van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224 141
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden