Een vleugje bloesem

- Werkcode: 153 161

Arja Schrijver Fotografie over Een vleugje bloesem

Een klein bloesembloempje van de Meidoorn, in een zachte uitvoering. Tijdens het fotograferen van de bloemen van deze bloesemboom, zag ik dit ene bloempje aan het einde van een tak. Het leek me mooi om met m'n camera helemaal te focussen op de bloem. Ik heb een groot diafragma gebruikt en daarmee heb ik de scherpte op de bloem en de bloemblaadjes gelegd. De omgeving heb ik bewust vaag gelaten, daardoor springt het bloemetje er meer uit.
In de nabewerking heb ik voor heel zachte pastelkleuren gekozen, ik vond dat goed passen in dit geval. Met al deze keuzes ontstond een heel delicate foto van een zacht voorjaarsbloemetje.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Een vleugje bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een vleugje bloesem

Koop de foto Een vleugje bloesem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153 161
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden