Een vleugje bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153161
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een klein bloesembloempje van de Meidoorn, in een zachte uitvoering. Tijdens het fotograferen van de bloemen van deze bloesemboom, zag ik dit ene bloempje aan het einde van een tak. Het leek me mooi om met m'n camera helemaal te focussen op de bloem. Ik heb een groot diafragma gebruikt en daarmee heb ik de scherpte op de bloem en de bloemblaadjes gelegd. De omgeving heb ik bewust vaag gelaten, daardoor springt het bloemetje er meer uit.
In de nabewerking heb ik voor heel zachte pastelkleuren gekozen, ik vond dat goed passen in dit geval. Met al deze keuzes ontstond een heel delicate foto van een zacht voorjaarsbloemetje.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken