Een Werk aan de Muur shop

Een witte bloem van een Gladiool

- Werkcode: 487 713

Gerard de Zwaan over Een witte bloem van een Gladiool

Ik heb deze foto van een witte gladiool gemaakt bij mij in de achtertuin. Zoals je ziet was het zonnig en warm toen ik de foto maakte. Ik heb er voor gekozen om een close-up van de bloem te maken zodat je de stamper en de meeldraden kunt zien. Het is een typische zomerbloeier. Het is alleen jammer dat het niet tijdens de Nijmeegse vierdaagse bloeide. Naast deze witte gladiool stond ook een rode gladiool, ik heb voor deze foto heb ik deze witte gladiool gekozen. Een gladiool is een zomer bloembol die ook als snijbloem word gebruikt. Hoeveel kleuren en soorten er zijn weet ik niet, ik vond deze gladiool mooi om op de foto te zetten..
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een witte bloem van een Gladiool op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een witte bloem van een Gladiool

Koop de foto Een witte bloem van een Gladiool van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 487 713
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.