Een zeemeeuw verdedigt haar rustplaats

van Jan Keteleer

Een zeemeeuw verdedigt haar rustplaats van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500259
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Meeuwen zijn prachtige vogels van de oceaan. Wanneer ze echter worden uitgelokt, kunnen ze behoorlijk felle strijders zijn! Ze zullen alles doen om hun territorium te verdedigen. Dit mooie kunstwerk van Jan Keteleer toont zo'n gevecht aan zee. Er is iets aan dit stuk dat tot de verbeelding kan grijpen, of gewoon uw behoefte om weg te komen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken