Een zeilschip zeilt tijdens zonsondergang op zee

van Jan Keteleer

Een zeilschip zeilt tijdens zonsondergang op zee van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 778313
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
315 gratis verzending!

Omschrijving

Een zeilboot zeilt aan de horizon op zee tijdens een prachtige zonsondergang.
Prachtig om het interieur van iedere zeilliefhebber op te fleuren; Breng de sfeer van de zee in huis. Met dit schilderij haal je gemakkelijk de sfeer van de zee in huis. Dit kusttafereel kan in verschillende formaten en op verschillende materialen worden afgedrukt. Zowel op canvas, hout, metaal of ingelijst zodat het zeker in uw interieur past.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken