Eenzame boom onder de melkweg

- Werkcode: 1 033 447

Lennart Verheuvel over Eenzame boom onder de melkweg

In het Torres del Paine Park zag ik 's nachts deze eenzame boom staan. De wolken bewogen zich telkens voor de melkweg, maar gelukkig was er een moment waarbij de melkweg zichtbaar was waarop ik deze foto kon maken. Voor meer Patagonische landschappen zie: http://naturebylennart.com/landscapes-blog/patagonian-landscapes/#more-1754.
Lennart Verheuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lennart Verheuvel

Al mijn foto's zijn in het wild gemaakt, dus niets uit de dierentuin! Fotograferen doe ik al sinds mijn twaalfde en daarbij heeft de focus altijd op natuurfotografie gelegen. In Nederland kijk ik voornamelijk naar vogels, maar in het buitenland hebben zoogdieren ook mijn belangstelling. Ik ga dan ook vaak op reis met het doel om een bepaald dier te zien. Voor het verhaal achter de foto's en nog veel meer foto's zie ook mijn website: https://www.naturebylennart.com.

Alle werken van Lennart Verheuvel


Waarom je kiest voor Eenzame boom onder de melkweg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eenzame boom onder de melkweg

Koop de foto Eenzame boom onder de melkweg van Lennart Verheuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 447
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden