Eenzame boom op de Posbank van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271232
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Ook zonder bladeren kunnen bomen prachtig zijn. Dit fraaie en eenzame exemplaar kwam ik tegen op de Posbank, in het Nationaal Park Veluwezoom. Of de boom echt zo eenzaam is, is overigens maar de vraag. Als je goed kijkt, lijken er twee soorten stammen te zijn, met ieder net een andere kleur. En die kleuren lopen ook door in de takken. De stammen zijn echter zo dicht tegen elkaar aangegroeid dat het van een afstand net één boom lijkt.
De foto is genomen in maart, toen de heide nog niet bloeide. Dat gebeurt in augustus/september. Hoe dan ook is het een prachtig gebied, het is zeker aan te raden om daar te gaan wandelen!

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken