Eenzame boom op de Posbank

- Werkcode: 271 232

Arja Schrijver Fotografie over Eenzame boom op de Posbank

Ook zonder bladeren kunnen bomen prachtig zijn. Dit fraaie en eenzame exemplaar kwam ik tegen op de Posbank, in het Nationaal Park Veluwezoom. Of de boom echt zo eenzaam is, is overigens maar de vraag. Als je goed kijkt, lijken er twee soorten stammen te zijn, met ieder net een andere kleur. En die kleuren lopen ook door in de takken. De stammen zijn echter zo dicht tegen elkaar aangegroeid dat het van een afstand net één boom lijkt.
De foto is genomen in maart, toen de heide nog niet bloeide. Dat gebeurt in augustus/september. Hoe dan ook is het een prachtig gebied, het is zeker aan te raden om daar te gaan wandelen!
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Eenzame boom op de Posbank op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eenzame boom op de Posbank

Koop de foto Eenzame boom op de Posbank van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271 232
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden