Een Werk aan de Muur shop

Eerste lenteweekend

- Werkcode: 961007

Jan van der Knaap over Eerste lenteweekend

Een fel knallende zon op de scheidslijn tussen winter en lente. De zon laat zich steeds meer zien, maar de bomen zijn nog kaal. Die moeten nog beginnen aan het nieuwe seizoen. De natuur ontwaakt langzaam. De wind is vaak nog koud en zelfs guur, maar de warmte van de zon is duidelijk voelbaar. De zon wordt steeds sterker. Hier staat de zon in een lichtblauwe hemel nog laatwinters fel te stralen boven de kale bomen langs de Ringvaart in Purmerend. Ik maakte foto recht tegen de zon in om het contrast te vergroten. Ik heb bewust de lichte lensflare gehandhaafd. Ik vind dat lensflare in deze mate bijdraagt aan de beleving.
Ik probeerde de relatieve hardheid van de winter te vangen met de zachtheid van de lente. De zon is hier nog zowel hard en zacht. Het begin van het nieuwe seizoen is hier duidelijk zichtbaar.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Eerste lenteweekend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eerste lenteweekend

Koop de foto Eerste lenteweekend van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 961007
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.