Eider van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298894
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
208 gratis verzending!

Omschrijving

In het prachtige IJsland zie je overal eidereenden, erg mooie watervogels met prachtig subtiele kleuren. Op de meeste locaties zijn ze echter erg schuw, maar kom je bij het gletsjermeer Jökulsárlón, dan zijn ze enigszins gewend aan de vele bezoekers. Wanneer het licht op een dag gunstig is, kies ik de juiste lens voor dit doel en loop helemaal naar de achterzijde van het meer. Hier is het rustig en valt een op zijn buik liggende fotograaf niet direct in de categorie 'dood neer gevallen toerist'.
Uiterst behoedzaam en traag tijger ik in een half uurtje steeds dichter naar de prachtige eenden toe, mijn ellebogen en buik zijn ondertussen drijfnat van het natte grind, maar dat is een mooie foto zeker waard. Wanneer dit mannetje me uiteindelijk voldoende vertrouwd en binnen 'schootsafstand' komt, druk ik af.
Op ruim 45mpx voor een haarscherpe afdruk op elk formaat.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken