• Eilean Donan Castle - Schotland van Dion van den Boom thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 384435

Eilean Donan Castle - Schotland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Eilean Donan Castle - Schotland van Dion van den Boom

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eilean Donan Castle, niet ver van de Sky Bridge naar het ontzettend fotogenieke Isle of Skye in Schotland. Het was even zoeken naar een compostie op deze druilerige en drukke dag. Tot ik de rotspartijen tegenkwam die een mooie leading lijn vormden naar het kasteel toe.

Op een ander niveau kun je misschien een vogel zien die zijn vleugels spreid. De kop is gericht naar Isle of Skye, waarnaar soms ook wel wordt gerefereerd als Winged Isle, vanwege de vleugelachtige vorm van het eiland.

Wie ziet de vogel er ook in? Voor mij is het een eend of gans. (Of ik ben gewoon kierewiet.)

Over Dion van den Boom

Dion van den Boom profielfotoWanneer ik de natuur intrek om deze in al zijn pracht en praal vast te leggen, vind ik rust. Genieten van de stilte en focussen op de schoonheid van de natuur. Zeker wanneer ik voor dag en dauw opsta om een zonsopkomst te fotograferen. Je zou het meditatief kunnen noemen. Tegenwoordig zijn veel van ons zo in zichzelf gekeerd, dat ze al het moois om zich heen niet meer zien. Fotografie opent je ogen daarvoor. Ik wil die schoonheid van onze wereld graag met je delen.

Alle werken