• Eindelijk lente van Corné van Oosterhout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 268933

Eindelijk lente

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Eindelijk lente van Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na een aantal weken van vrijwel aanhoudende regen liet de zon zich vandaag eindelijk uitbundig zien. Je merkt het meteen aan het gedrag van de ijsvogels, ook zij lijken opgelucht te zijn dat het eindelijk lente is.
In de frisse lentezon leg ik dit vrouwtje vast in twee opnamen die ik later samenvoeg. Dit zorgt voor een beeld van ruim 41 megapixels op panoramaformaat 1:2, ruim voldoende voor elk formaat, of bijvoorbeeld een snaarstrak behang.

Over Corné van Oosterhout

Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken