El Charco de los Clicos

- Werkcode: 282 736

Rene van Dam over El Charco de los Clicos

Aan de westkust van Lanzarote, dichtbij Yaiza, vindt men een landschap van contrasten. Er is een krater van een oude vulkaan die in de Atlantische Oceaan is verzonken, waar het een meer genaamd Charco de los Clicos heeft gevormd. Het is een erkend natuurgebied. De groene kleur die door algen op de grond wordt veroorzaakt, staat in tegenstelling tot het zwarte zand van El Golfo strand, dat ligt op slechts 100 meter van het meer en met het blauw van de lucht en de zee.
Rene van Dam profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene van Dam

Ik ben een hard werkende fotograaf die altijd opzoek is naar een balans tussen technische perfectie en sfeer. Daarnaast ben ik niet bang om mij op onbekend terrein te begeven om mijn kwaliteiten te verbeteren. Mijn specialisatie is sport maar ik draai mijn hand ook niet om voor andere vormen van fotografie.

Alle werken van Rene van Dam


Waarom je kiest voor El Charco de los Clicos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

El Charco de los Clicos

Koop de foto El Charco de los Clicos van Rene van Dam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282 736
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden