Energiepatroon Pijler van energie, leven, tijd en ruimte

van Shirley Hoekstra

Energiepatroon Pijler van energie, leven, tijd en ruimte van Shirley Hoekstra

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 850743
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De pijler van energie, leven, tijd en ruimte is één van de acht pijlers van schoonheid, die zijn doorgegeven door gids Ashta. De energie wordt weergegeven door de bewegingen oftewel trillingen van de cirkels. De twaalf cirkels staan voor de tijd en het water voor het leven. De ruimte is oneindig en is vertaald met de cirkel.

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Shirley Hoekstra profielfotoWelkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken