Energiepatroon Pijler van verbinding

van Shirley Hoekstra

Energiepatroon Pijler van verbinding van Shirley Hoekstra

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 850747
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De pijler van verbinding is één van de acht pijlers van schoonheid, die doorgegeven zijn door gids Ashta. De pijler van verbinding is een weergave van het feit dat alles in het universum met elkaar verbonden is in de micro- maar ook in de macrokosmos. De Merkaba is het verbindende element van de mens met daarin poorten naar andere bewustzijnsniveaus (twee driehoeken). Het teken midden bovenin is zijn naam van Ashta.

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Shirley Hoekstra profielfotoWelkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken