Entrance, Cave of Gold

Werkcode: 717 833 Kopieer de werkcode

Hans den Boer profielfoto De Cave of Gold, gelegen vlak bij Bornesketaig op het Schotse eiland Skye, is zelfs bij de meeste locals aldaar relatief onbekend. Zelfs diegenen die het dan wél kennen weten weer niet dat het eigenlijk bestaat uit 3 grotten die vlak naast elkaar liggen.

Vrijwel alle foto's die je kunt vinden zijn van bovenaf gemaakt, maar pas écht mooi wordt het als je het aandurft om met eb de grotten in te gaan. Je hebt dan zo'n maximaal één tot anderhalf uur de tijd voordat het water weer naar binnenstroomt.

Ook aan de "Cave of Gold" is een legende verbonden. Een bagpiper die de grot binnengaat om een draak te verslaan die voor veel onheil zorgt. Het geluid vaneen gevecht volgt, de tonen van de doedelzak verstommen en een doodse stilte volgt. De doedelzakspeler komt nooit meer terug, maar ook de draak heeft zich nooit meer vertoond.

Een ander verhaal, zo mogelijk nog onwaarschijnlijker, is dat in 1746 een goudschat van zo'n 35.000 Britse ponden - zeg maar een kleine 10 miljoen euro - naar Schotland werd verscheept om Prince Bonnie Charlesen zijn jakobitische bondgenoten te ondersteunen in de opstand tegen Engelsen. Helaas kwam arriveerde het goud 2 weken ná de allesbeslissende nederlaag bij Culloden. Het verhaal gaat dat het goud verborgen is langs de oevers van Loch Arkaig, maar er zijn ook geruchten dat het verstopt zou zijn in de Cave of Gold....

Dit werk wordt aangeboden door Hans den Boer

Hans den Boer: gedrevenheid en perfectie (en een vleugje humor)

Voor freelance fotograaf Hans den Boer (1958) is fotograferen een constante zoektocht naar mooie onderwerpen. In de ruige Schotse natuur is hij altijd onderweg naar een mooie, mysterieuze of mystieke plaats. Om daar de perfecte foto te maken wacht hij geduldig op het juiste licht, of komt er zo nodig het volgende jaar weer terug.
Als hij met een model werkt, zoekt hij naar de schoonheid van lijnen, sterke theatrale poses of hij maakt een figuurstudie van kracht of beweging. De basis van het fotograferen van mensen is altijd interactie en communicatie, of dat nu kinderen, groepen of (naakt)modellen zijn.

Meer weten over Hans den Boer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

M. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Eric van den Pol Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Diana van Helden Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Karin van Ess Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Petra Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Sandra Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
maelvis maelvis Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Kelly Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Ed Brienen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Jan en Diny Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Entrance, Cave of Gold van Hans den Boer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden