Entrance, Sparcave

Werkcode: 717 830 Kopieer de werkcode

Hans den Boer profielfoto Achter deze doorgang ligt de Sparcave, een sprookjesachtige grot op het eiland Skye in Schotland. Met zijn kleurrijke abstracte vormen is het één van de mooiste grotten die ik ken. De meeste stalagmieten en stalactieten zijn helaas in de 19e eeuw beschadigd. Maar wat overblijft is het bezoeken meer dan waard.

Het is dat je alleen bij eb zo'n anderhalf uur de tijd hebt om er door te brengen, maar je zou er urenlang kunnen fotograferen. Niet dat je gevaar loopt om te verdrinken, maar simpelweg omdat je dan 12uur moet wachten totdat het weer eb is.

En bijna vanzelfsprekend is er ook een legende aan deze grot verbonden. Een schipbreukeling spoelt aan en wordt opgevangen door de daar wonende stam. Zijn identiteit moet hij verhullen omdat hij de zoon van een vijandig stamhoofd is. Na verloop van tijd krijgt hij in het geheim een verhouding met de dochter van het stamhoofd. Hieruit volgt de geboorte van een jongetje dat veiligheidshalve wordt grootgebracht in de Sparcave. Na enkele jaren weet de schipbreukeling weer terug te keren naar zijn eigen stam. Kort daarna vindt een ontmoeting plaats tussen beide stammen waarbij het - hoe kan het ook anders - de vrede wordt beklonken en beide geliefden elkaar weer terugvinden.

Dit werk wordt aangeboden door Hans den Boer

Hans den Boer: gedrevenheid en perfectie (en een vleugje humor)

Voor freelance fotograaf Hans den Boer (1958) is fotograferen een constante zoektocht naar mooie onderwerpen. In de ruige Schotse natuur is hij altijd onderweg naar een mooie, mysterieuze of mystieke plaats. Om daar de perfecte foto te maken wacht hij geduldig op het juiste licht, of komt er zo nodig het volgende jaar weer terug.
Als hij met een model werkt, zoekt hij naar de schoonheid van lijnen, sterke theatrale poses of hij maakt een figuurstudie van kracht of beweging. De basis van het fotograferen van mensen is altijd interactie en communicatie, of dat nu kinderen, groepen of (naakt)modellen zijn.

Meer weten over Hans den Boer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

yuri keizer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit doek, het staat fantastisch op de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Truus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Astrid van Zuijlen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Wim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Irina Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Erwin Mulder Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Lia Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Henk Jaap Kloosterman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
christine vermont Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

TOP !!!
Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Gino Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Lia Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Leny Berben Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie
Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Entrance, Sparcave van Hans den Boer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
96,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden