Werkcode: 442255

Erasmusbrug Noordereiland - Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!
Erasmusbrug Noordereiland - Rotterdam van Prachtig Rotterdam

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik wilde deze foto al heel lang maken, helaas waren de omstandigheden continu niet ideaal. Deze avond was voor de foto perfect en misschien voor mijzelf iets minder. Tijdens het fotograferen kwam er een flinke bui langs. De bui is nog net te zien op de foto. Dit zorgde voor een natte fotograaf maar een mooie voorgrond. Het licht reflecteert prachtig en de kleuren van de voorgrond worden daarom een stuk dieper.

Compositioneel heb ik de brug in een gebogen lijn doorlaten lopen in de voorgrond waardoor je een s effect krijgt. In het zonlicht zie je tevens nog een havenboot langskomen die hetzelfde kleurt als de ondergang...dat is een lucky maar mooie toevoeging in het geheel.

Over Prachtig Rotterdam

Prachtig Rotterdam profielfotoRotterdam is prachtig. Daarom heeft CANI Fotografie 'Prachtig Rotterdam' ontwikkeld. Hierin wordt Rotterdam op haar allermooist afgebeeld.

Alle werken