Een Werk aan de Muur shop

Erasmusbrug en skyline van Rotterdam bij nacht

- Werkcode: 985190

Theo Felten over Erasmusbrug en skyline van Rotterdam bij nacht

Rotterdam is een prachtige stad. De combinatie van oude grandeur en moderne architectuur maakt de stad even boeiend als veelzijdig. Grandeur van gebouwen als het Witte Huis in de oude haven, Hotel New York op de Kop van Zuid en het gemeentehuis aan de Coolsingel. Moderne architectuur zoals De Rotterdam van architect Rem Koolhaas, de Markthal, het Centraal Station en natuurlijk de Erasmusbrug. Die laatste is uitdrukkelijk aanwezig op de foto, net als de Zalmhaventoren, met 215 meter de hoogste toren van Nederland (op dit moment).
Het is een uurtje na zonsondergang, het laatste zonlicht kleurt de lucht aan de horizon diepblauw en oranje. Een lange sluitertijd van 30 seconden was nodig om voldoende licht op te vangen. Daardoor vormen de autolichten op de brug lange witte en rode strepen, dit benadrukt de stadse drukte nog eens extra. De 139 meter hoge pyloon en de tuikabels van de Erasmusbrug worden mooi aangelicht door de schijnwerpers. Door de knik in de pyloon kreeg de brug van de Rotterdammers de bijnaam 'De Zwaan'. Een foto als deze past mooi in een modern urban interieur met zwarte, bruine of grijze tinten. Woon je in Rotterdam dan hoort deze foto sowieso bij jou aan de muur!
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Met een lichte voorkeur voor landschapsfotografie.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Erasmusbrug en skyline van Rotterdam bij nacht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Erasmusbrug en skyline van Rotterdam bij nacht

Koop de foto Erasmusbrug en skyline van Rotterdam bij nacht van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985190
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.