Erotiek - Naakt met een melkfles van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444712
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

De titel van deze acryl op canvas stuk vertaalt naar " naakt met een melkfles." Het is een eenvoudige titel, en het lijkt erop dat deze titel ons slechts een kleine indicatie geeft van wat er gaande is. Een klassieke melkfles, inclusief het opschrift op de fles die de consument dankt voor het terugsturen van de fles als hij klaar is, staat op. Een naakte vrouw is erbij gekomen en drukt haar hand tegen de hals van de fles. Misschien is ze heet en biedt de koele melkfles iets op het gebied van comfort. Beschikbaar als t-shirts, kunst aan de muur of als interieurdecoratie voor thuis.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken