Erotisch naakt - Naakt in een staat van ontspanning van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445559
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Weinigen zouden beweren dat het model in deze fijne naaktstudie niet mooi is. Ze is absoluut prachtig op elke denkbare manier. Hoewel er zeker niets mis mee is om dat te erkennen, is het belangrijk om naar dit stuk te kijken en meer weg te nemen dan alleen het idee van een naakte vrouw in een ontspannen houding. Er is iets boeiends, misschien zelfs verontrustend, aan de kalmte die deze vrouw lijkt te vertonen. Ze is in zo'n staat van ontspanning, we vragen ons af wat er precies gebeurde in de momenten voor deze scène. Wat zal er daarna gebeuren?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken