Erotisch naakt - Naakt met een lichtbron van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er komt een krachtig figuur uit de duisternis. Ze is opvallend, volledig naakt en draagt een soort lichtbron. Deze botte, krachtige figuur staat als een figuur van hoop en schoonheid in de duisternis. Vrijheid als concept wordt vaak omringd door duisternis. Het licht dat deze duisternis kan vernietigen, is het licht dat van ons allemaal is. We moeten kijken om dit licht uit te zoeken. En we moeten anderen toestaan om ons de weg te wijzen. Dit krachtige kunstwerk is verkrijgbaar als T-shirts, kunst aan de muur of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken