Erotisch naakt - Naakt met gigantische Zippo-aansteker van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445498
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Vanaf het moment dat we onze aandacht richten op dit acryl op canvas stuk, vallen we op door het contrast van de twee beslist verschillende beelden die het toneel domineren. We hebben een gigantische Zippo-aansteker, weergegeven in het iconische, eenvoudige zilveren ontwerp dat tot op de dag van vandaag nog in de winkels te vinden is. Bij de Zippo-aansteker hebben we een naakte vrouw. Ze staat uitdagend. Ze staart aandachtig. We weten niet wat ze zegt, maar we begrijpen dat ze niet iemand is die geduwd wordt. Het helpt om zoveel vuur bij de hand te hebben. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als binnenlandse huisdecorproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken