Erotisch naakt - Naakt model zit op een plank boven het water van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445240
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit naaktmodel zit op een plank boven het water. Haar gedachten worden duidelijk verteerd door haar gedachten, maar we kunnen niet weten wat die gedachten precies inhouden. We kunnen deze mooie, fascinerende naaktstudie alleen zo dicht mogelijk bestuderen. We kunnen alleen maar speculeren over waar ze misschien aan denkt, maar dat is een van de geweldige dingen aan dit stuk. Zelfs als je het detail op prijs stelt, is je geest gefascineerd door andere aspecten. Dit schilderij kan worden gekocht als kunst aan de muur, maar het is ook verkrijgbaar op t-shirts en in verschillende interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken