Erotisch naakt - Naakt verdwaald in haar gedachten. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445503
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acryl op canvas schilderij laat een vrouw weten wiens naam Sara is. Ze kijkt ons niet aan. Ze kijkt naar iets dat we niet kunnen zien. Haar volledig naakt vorm is te zien in dit stuk, en het is een mooi voorbeeld van de menselijke vorm. Ze lijkt niet bijzonder gespannen te zijn, maar ze lijkt ook te worden afgeleid door iets uit het frame van het stuk. Ze is verdwaald in haar gedachten. We weten niet wat ze denkt. We weten zeker niet waar ze naartoe gaat. Dit stuk is verkrijgbaar in de vorm van kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken