Erotisch naakt - Naakt zittend op een gigantische hamburger. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445505
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Gebaseerd op het geweldige werk van Mel Ramos, is dit een klassiek pinup-concept met een intrigerende nieuwe wending. Er is een mooie vrouw die op een gigantische hamburger zit. Ze is volledig naakt, en ze lijkt zich niet echt zorgen te maken over het feit dat ze op een gigantisch broodje sesamzaad zit. Hoewel er hier een element van het absurde is, wil de blik op het gezicht van de vrouw ons iets vertellen dat totaal anders is dan het toneel zelf. We vermoeden dat het nieuws goed zal zijn. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of als interieurdecoratieproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken