Erotisch naakt - Naakt zittend op een gigantische hamburger.

Werkcode: 445 505 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Gebaseerd op het geweldige werk van Mel Ramos, is dit een klassiek pinup-concept met een intrigerende nieuwe wending. Er is een mooie vrouw die op een gigantische hamburger zit. Ze is volledig naakt, en ze lijkt zich niet echt zorgen te maken over het feit dat ze op een gigantisch broodje sesamzaad zit. Hoewel er hier een element van het absurde is, wil de blik op het gezicht van de vrouw ons iets vertellen dat totaal anders is dan het toneel zelf. We vermoeden dat het nieuws goed zal zijn. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of als interieurdecoratieproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Floor Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Geert de Vries Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Marcel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Monique Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Vivianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Danyelle Geverifieerde koper
Nederland
3 / 5

Ze zijn gemakkelijk telefonisch en schriftelijk bereikbaar, professionele oplossing bij klachten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Bimvos Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
E.A.Balk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Jon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
wim Wijburg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
André Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Wina Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Erotisch naakt - Naakt zittend op een gigantische hamburger. van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden