Erotisch naakt - Naakte vrouw die geniet van het gevoel van water op de blote huid van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een vrouw in het midden van het uitvoeren van rituelen. Ze is opgegaan in haar taken, maar ze geniet ook van het gevoel van water op de blote huid. Ze geniet van de mooie dag die deze stille periode omringt. Ze is ook duidelijk verdwaald in een soort diepe, boeiende gedachte. Dit is een verbazingwekkende, mooie weergave van een zacht moment in de tijd. Met fantasierijke accenten rondom de vrouw, kan dit stuk perfect zijn voor veel ruimtes en situaties. Het is beschikbaar als muurkunst, in de vorm van t-shirts, of in een reeks unieke interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken