Erotisch naakt - Naakte vrouw die terugkijkt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445616
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Nogmaals, we ontmoeten de jonge vrouw Barbara. We zien haar opnieuw vanuit een andere hoek. Wanneer dit stuk wordt gecombineerd met de anderen in de Barbara-serie, is het resultaat iets heel verbluffends. Dit komt omdat elk stuk in deze set van Jan Keteleer een ander deel van deze vrouw onthult. Tegelijkertijd is elke pose een entiteit op zichzelf. Met andere woorden, je kunt van dit stuk genieten op zijn eigen voorwaarden, of je kunt dit kunstwerk combineren met de anderen in de serie. Wat er ook gebeurt, je ontmoet iemand met een opmerkelijke schoonheid, persoonlijkheid en karakter.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken