Erotisch naakt - Naakte vrouw die voor haar spiegel staat van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445303
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets zachts sensueel aan dit acryl op canvas stuk, dat een naakte vrouw voor haar spiegel laat zien. Dit kunstwerk toont de vrouw enig vertrouwen in zichzelf. Ze weet dat ze aantrekkelijk is. Ze weet dat ze op zoveel niveaus gevaarlijk is. Ze denkt aan iets uit haar verleden, of ze kijkt vooruit naar iets dat binnenkort gaat gebeuren. We kunnen alleen maar afvragen wat haar gedachten zijn. We kunnen ons alleen maar voorstellen waar ze naartoe gaat. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of als interieurdecoratieproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken