Erotisch naakt - Naakte vrouw die voor ons staat van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445556
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wat zien we, als we naar de visie van deze naakte vrouw kijken, die voor ons staat? Een van de meest fascinerende elementen van dit stuk zou het feit zijn dat we nog steeds in haar ogen kunnen kijken, hoewel ze grotendeels worden verdoezeld door de stijl van het stuk. We zien een jonge vrouw die duidelijk de stap zet om iets belangrijks te doen. Dit is een van de laatste momenten van een lange periode waarin ze had gestaan. Ze gaat van deze ongedwongen toestand naar iets misschien somberder. Haar gedachten lijken al te zijn vertroebeld met gedachten over wat de dag zal brengen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken