Erotisch naakt - Naakte vrouw en een grote fles ketchup van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445504
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is zeker een interessante scène! Dit stuk roept de werken op van die van Andy Warhol of Helmut Newton en geeft ons een naakte vrouw en een grote fles van een zeer iconisch, zeer bekend ketchup-merk. De vrouw nadert de fles voorzichtig. Ze heeft een hand omhoog, hoewel we ons niet kunnen voorstellen wat ze daarna gaat doen. De fles is ongeveer dezelfde hoogte als de vrouw. Dit is een unieke combinatie van een bekende merknaam, met een mooie weergave van de vrouwelijke vorm. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als binnenlandse huisdecorproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken